Luba napisał:
Zuzu napisał:
a ty link z innej beczki, jak ktoś ma chęć i prokurator mu nie straszny
<a href="www.top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarz...35">Sprzedam dziewictw. </a>
ba nawet możliwy dłuższy układ!!! ile to będzie do 12lat grozi ???
[/quote]Był kiedyś cały artykuł na ten temat, chyba w "Przekroju", o ile mnie pamięc nie myli. Panienki sprzedawały swój "skarb" wielokrotnie. Jak sie okazuje, jest sporo chętnych na takowe akcje. Wielu potem myliło takie wymiany handlowe z początkiem bliższych zależności, zapominając o tym, że ich geneza z założenia była tylko transakcją: płacę - wymagam. Ale czy tak naprawdę cały czas nie kupujemy "miłości" ?[/quote]
No to trafiłem z linkiem
a "wyuzdane dziewice" chyba są jak widać
to stwierdzenie przestaje być oksymoronem
tak sobie myślę że mogłaby w leasing oddać swój wianek
Zuzu napisał:
a ty link z innej beczki, jak ktoś ma chęć i prokurator mu nie straszny

<a href="www.top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarz...35">Sprzedam dziewictw. </a>
ba nawet możliwy dłuższy układ!!! ile to będzie do 12lat grozi ???

[/quote]Był kiedyś cały artykuł na ten temat, chyba w "Przekroju", o ile mnie pamięc nie myli. Panienki sprzedawały swój "skarb" wielokrotnie. Jak sie okazuje, jest sporo chętnych na takowe akcje. Wielu potem myliło takie wymiany handlowe z początkiem bliższych zależności, zapominając o tym, że ich geneza z założenia była tylko transakcją: płacę - wymagam. Ale czy tak naprawdę cały czas nie kupujemy "miłości" ?[/quote]
No to trafiłem z linkiem

tak sobie myślę że mogłaby w leasing oddać swój wianek